Dveře, které odolají ostrým drápkům vašich domácích mazlíčků, nájezdům odrážedel, autíček i hranám klíčů – to jsou dveře s povrchem HPL (High pressure laminate) – vysokotlakým laminátem.  


Nejen domácnosti s malými živými a tvořivými dětmi, se psy nebo kočkami, ale i domácnosti vozíčkářů či lidí pohybujících se za pomocí berlí, odolný povrch dveří a zárubní ocení. Odpadá obava, že nešetrné vytírání či luxování zanechá na nich trvalou stopu.

Tento odolný materiál zaručí, že i při vyšším provozu domácnosti vydrží dveře v nepoškozeném stavu dlouhá léta.
Zakázková výroba pak umožní osadit dům (byt) všemi typy dveří ve stejném dekoru – falcové, bezfalcové, posuvné, ve standardní výšce či moderní vysoké.

 

Široká škála dezénů pak vám či vašemu architektovi umožní vytvořit atraktivní interiér, kterého součástí budou kvalitní dveře. Vysokotlaké lamináty mají plastický povrch, takže iluze přírodního dřeva je dokonalá.

Vlastností vysokotlakého laminátu je ve většině případů tmavá hrana.  U světlých povrchů je efekt orámování  výraznější, naopak u tmavších zaniká.

 

 

 

Tenká linka kolem hrany dveří a zárubní je estetickým prvkem, který zvýrazňuje plasticitu jednotlivých segmentů.

 

Ne vždy je toto ohraničení zákazníkem žádané. Proto výrobci vyhověli ti těmto požadavkům.
Novinkou na trhu je probarvený HPL materiál. Na obrázku je patrný rozdíl při použití HPL bílého dekoru v probarveném a neprobarveném jádru.

 

Interiérové dveře jsou součástí vaší nemovitosti, a zcela jistě u nich požadujete kvalitu, trvanlivost a perfektní řemeslné zpracování včetně atypických řešení. Pokud si takové dveře přejete, s důvěrou se na nás obraťte – poradíme Vám, zpracuje cenovou nabídku.

Foto:  Archiv firmy Žabka, Jarmila Vavřínková; text: Jarmila Vavřínková

Kontakt

43 komentářů

Comments are closed.